Spirituele coaching, begeleiding en therapie gericht op verandering door zelfkennis.

Depressief?
Burnout, gebrek aan levenslust?
Geen energie, gebrek aan daadkracht?
Niet goed kunnen omgaan met boosheid en verdriet?
Last van angsten, bijvoorbeeld faalangst?
Last van schuldgevoelens?
Zelfvertrouwen vergroten?
Zelfkennis verbreden?
Vragen met betrekking tot de zin van het leven?

Dan is het tijd voor verandering. Als spiritueel coach help ik je graag weer in contact te komen met je innerlijke kracht en wijsheid zodát het verandert. De omstandigheden zijn zoals die zijn. Het gaat erom hoe jij erop reageert.

Zelfkennis

Mijn werkwijze, spirituele therapie, richt zich op het vergroten van je zelfkennis. Daar ligt jouw kracht tot verandering. Wanneer je beseft dat een tegenslag ook een kans is om te veranderen, zul je zien dat je leven er anders gaat uitzien. Tegenslagen helpen je krachten in jezelf aan te wenden waarvan je vergeten was dat je die hebt. Je beschikt over een enorm potentieel aan energie. Zet je energie in ten gunste van jezelf in plaats van ten koste van jezelf. Met behulp van spirituele coaching word je een fijner mens voor jezelf en daardoor prettiger voor de ander. Je bent een mooi mens in wording. 

Je authentieke zelf als inspiratiebron

Van nature staat een kind vol vertrouwen in het leven en bruist van levensenergie. Door beknottende omstandigheden die het leven nu eenmaal met zich meebrengt, ben je je gaan aanpassen. Door je aan te passen raak je meer en meer verwijderd van je oorspronkelijke zelf. Zo raak je het contact met je authentieke zelf kwijt en verlies je je levenslust. Je energieniveau daalt, met als gevolg gevoelens van moedeloosheid, lusteloosheid, machteloosheid of klachten van depressieve aard.

Grip op je leven

Veel mensen zijn zich niet bewust van hun eigen invloed op hun leven. Ze onderschatten hun innerlijke kracht en zetten deze dus ook niet in. Met behulp van spirituele therapie in de vorm van lichaamsgerichte oefeningen, gebaseerd op Padwerk en Core-energetica ervaar je direct waarom je leven eruit ziet zoals het zich aandient. En nog belangrijker, wat je vanaf nu anders kunt doen. Door onderdrukte emoties en gevoelens aan de oppervlakte te brengen ontstaat er weer ruimte voor je diepste verlangens en daarmee ook je kracht. Dat levert stabiliteit op en vooral weer vreugde en ontspanning. Het leven heeft jou niet langer in de greep, maar jij krijgt grip op je leven.

Zelf doen, maar niet alleen

Ben je bereid om de verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen en vind je het tijd worden voor verandering, maak dan een afspraak. Gemiddeld heb je drie tot acht sessies nodig. Jij hebt je eigen wijsheid, ik ben er om je daaraan te helpen herinneren.
N.B. Coaching komt niet voor vergoeding door de zorgverzekeraars in aanmerking.

Heb je vragen of wil je meer informatie >>

“Vonny heeft me voor het eerst sinds lange tijd weer laten voelen, me weer in verbinding gebracht. Ze is met aandacht en waardering bij mij geweest, onderzoekend, open voor alle perspectieven...tja dat is nogal wat in mijn beleving.”
(Guido S. sr.trainer/coach)

 

 

 

‘Door Vonny kwam ik dichter bij mezelf te staan en werd ik trots op wie ik ben. Ik leerde geloven in mijn eigen kunnen en  daar ook naar te handelen. Ik kwam in contact met mijn verdriet, waardoor ik ook bij mijn verlangens en behoeften kwam. Vonny was voor mij een geweldige steun in mijn rug!’

 

 

 

 

 

“Wat mij het meest aanspreekt is dat ze me alles zelf laat doen. Ze gaat niet zeggen wat ik moet veranderen, maar laat me zelf voelen wat ik wil.”
(Marjolein S.)

Spreng coaching en begeleiding