Chakrapsychologie

Zaterdag 12 januari 2018
Met deze workshop vergroot je je zelfkennis door meer te leren over de zeven stadia van je persoonlijkheidsontwikkeling. In je vroegste jeugd wordt de kiem gelegd voor je verdere ontwikkeling. Hoe je denkt, voelt en doet komt voort uit de wisselwerking tussen jou en je omgeving. Zolang bepaalde drijfveren onbewust zijn, blijft het leven jou in haar greep houden.
Lees meer over de cursus Chakrapsychologie >>  

 

Karakterstructuren

Vrijdag 26 januari 2018

Leer de invloed van je patronen op je dagelijks leven begrijpen en ontdek je levenslessen. Zelfkennis vormt een stevige basis voor mensenkennis. Deze workshop richt zich dan ook op het vergroten van je mensenkennis door te kijken naar de psychologisch, spirituele benadering van karaktervorming. Zo leer je wat verandering betekent op wezenlijk niveau.
Lees meer over de workshop Karakterstructuren. >>  

 

De Kracht van je Schaduw

Vergroot je zelfvertrouwen. Een workshop over zelfbeeld en eigenwaarde.
Vrijdag 9 februari 2018
"Als ze eens wisten hoe ik echt was, zouden ze me niet zo aardig vinden."
Herken je deze gevoelens van onzekerheid en verlang je naar meer zelfvertrouwen?
In deze workshop word je je bewust van jouw unieke schoonheid en kwaliteiten en ontdek je de kracht van je schaduw. Erkenning van je totale zelf maakt je onafhankelijk, krachtig en levenslustiger. Een workshop voor iedereen die graag zekerder, vrijer en ontspannen door het leven wil gaan.
Lees meer over de workshop De Kracht van je Schaduw, over zelfbeeld en eigenwaarde >>  

 

Labyrintwandeling

Uitsluitend te boeken op aanvraag
Een labyrint kun je zien als een metafoor voor het lopen van je levensweg. Een oefening waarbij je loslaat en afstemt op wat echt belangrijk is en je een stap maakt naar innerlijke vernieuwing. De weg naar het centrum symboliseert de weg naar je eigen kern, daar waar je je antwoord vindt.
Lees meer over de labyrintwandeling >>  


'Door de manier waarop Vonny
in deze workshops de algemeen menselijke fouten, maskers en eigenaardigheden behandelde,
heb ik veel inzicht gekregen in
het hoe en waardoor er zoveel misgegaan was in mijn leven.'
(Henk H.)

 

'Eindelijk een cursus met praktische en logische uitleg!' (Saskia B., accountmanager)

 

'Ik vond het een hele inspirerende middag. Heel bijzonder hoe we in zo'n korte periode en ook best snel kernachtig bezig waren. Ik ga zeker nog een keer een labyrint lopen. De vorm spreekt me heel erg aan.'(E.W.)

 

‘Het was een erg leuke workshop, ik heb veel geleerd wat ik later pas echt goed besefte.
Ik heb het gevoel dat ik wat losser ben geworden na alles, en voel me veel levendiger.Volgens mij komt het vooral door de oefeningen, Hopelijk blijft dat zo.
Vond het ook leuk dat we ongeveer op dezelfde manier het "zweverige " proberen te begrijpen door er de logica van in te zien. Bedankt voor de ervaring.’ (Stef P.)

 

‘Ik heb een hele goede herinnering aan deze dag. Het was voor mij wonderlijk om te ervaren hoe de energie die in je opgeslagen ligt naar boven kan komen. En toch ook weer heel erg voor de hand liggend….. Bedankt voor de dag en de foto’s.’ (Rob, labyrintworkshop)

 

 

 

 

Spreng cursussen en workshops