Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

De leukste begeleiding bij zwangerschap!

 

En misschien wel de beste!
Er is aandacht voor jullie alle drie. We kijken wat jullie vooral wel en vooral niet willen tijdens de bevalling, dat voorkomt een hoop onrust als het zover is. Je leert op een natuurlijke manier omgaan met je weeen en de vader leert hoe hij je daarbij het beste kan ondersteunen. Daarnaast leer je praktische ontspanningsoefeningen en nemen we samen bevallingshoudingen door. De begeleiding bestaat uit vijf bijeenkomsten vr de bevalling en n bijeenkomst na de geboorte van jullie kindje. Dan kijken we terug op de bevalling en krijg je handvatten aangereikt om op een bevestigende manier met je baby om te gaan. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding bevordert veilige hechting tussen moeder en kind en vader en kind. En veilige hechting is de beste basis voor een gezonde en evenwichtige ontwikkeling.
Lees meer over haptonomische zwangerschapsbegeleiding.
Ik ben aangesloten bij de VHZB

Haptonomie bij angst, stress en pijnklachten

"Van voelen ga je niet dood. Van niet-voelen sterf je elke keer een beetje."

 

Haptotherapie herstelt de balans tussen voelen,denken en doen. Veel stress en angst komt voort uit oneindige maalstroom van gedachten, van piekeren en malen. En als je dan ook nog eens al deze gedachten voor jezelf houdt, dan wordt het van kwaad tot erger. Je kunt je machteloos of waardeloos voelen, of bang zijn om te falen of dat je het niet goed (genoeg) doet. Haptotherapie helpt je om weer te gaan voelen dat je veel meer bent dan je angst of pijn. Door te gaan beleven wat iets met je doet, kom je weer in je vermogen en ontdek je dat je veel meer daadkracht hebt dat je dacht.

Als RBCZ geregistreerd haptotherapeut ben ik aangesloten bij de NFG. Haptotherapie valt onder complementaire zorg en wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.
Zie vergoedingen

Lees meer op haptotherapiearnhem

Heb je vragen of wil je meer informatie >>

 


 

 

 

'Vonny liet het niet alleen bij inzicht geven, maar gaf ook praktische tips om op en andere manier om te gaan met de moeilijkheden, en hoe om te gaan met de eraan verbonden emoties.' (Henk H.)

 

'Ik wil je bedanken omdat je mij weer levenslust en zelfvertrouwen hebt gegeven.Leren omgaan met de MS en van mij zelf heb leren houden. Ik zal jou en onze gesprekjes gaan missen. (J.G)

 

‘Het is voor mij wel een enorme eye opener geweest hoe ik mezelf in de passiviteit gevangen hield. Heel veel dank voor je aandacht; je opmerkingsvermogen en inzichten die je me gegeven hebt. In ieder geval tot ziens.’ (Chris K.)

 

Spreng zin van ziek zijn