Vonny Nuijten - Spiritueel therapeut

Padwerk en de lichaamsgerichte benadering gebaseerd op Core-energetica (energetica van de ziel)  zijn voor mij als mens en als spiritueel therapeut de basis om te komen tot zelfverwezenlijking en zelftranscendentie. Mijn coaching, counseling en therapie zijn gericht op het direct ervaren van het effect van je overtuigingen en patronen. Zo vergroot je je zelfkennis en daarmee je zelfvertrouwen. De problemen en tegenslagen die ik meemaak zie ik als kansen om te leren. Het leven is een proces waarbij het telkens weer gaat om het vinden van de balans. Door meer te leren over de relaties tussen lichaam en geest, laat ik je beter begrijpen welke mogelijkheden je hebt om jezelf te veranderen.

Zin van het leven

Juist vanuit mijn eigen ervaring dat de weg inderdaad het doel is en dat het leven betekenis heeft, vind ik het als spiritueel therapeut en counselor verrijkend om anderen te ondersteunen bij hun proces van persoonlijke en spirituele groei.

Ik bied je een bedding waar je in vertrouwen en met humor en lichtheid naar jezelf mag kijken. Je zelfvertrouwen groeit en je zelfkennis wordt de basis van de zin van het leven. Met jezelf geconfronteerd worden is een kwetsbare aangelegenheid. Daarom is het belangrijk dat je je veilig en gesteund weet. Je bent dan ook van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Je mag me altijd bellen. Mailen mag ook.

Tweede generatie

Als dochter van een Indische moeder en een Nederlandse vader ben ik bekend met de problematiek die kan voorkomen bij kinderen van de na-oorlogse generatie. Deze tweede generatie heeft zelf niet de oorlog meegemaakt maar heeft door oorlogsgeweld getroffen en/of getraumatiseerde ouders. Kinderen van de tweede generatie kunnen problemen hebben op het gebied van identiteit, schuldgevoel en schaamte, bovenmatige loyaliteit, eetstoornissen, relatieproblemen, depressiviteit, angst en agressiviteit. Herken je dit? Voel je uitgenodigd om contact op te nemen, misschien kan ik hierin als coach wat voor je betekenen.

SprengCoaching is donateur van Warchild.
Help de oorlog uit een kind op www.warchild.nl  

Heb je vragen of wil je meer informatie >>

 

 

Wil je meer informatie over Padwerk kijk dan op www.pathwork.org  >>

 

 "Ik vond jou als begeleider heel veilig en prettig. De oefeningen vond ik goed en toepasbaar in de praktijk."
 (M.J.)

"Heel deskundig, rustig, in balans en in contact. Fijn!" (E.v.d.L)

"Ik vond Vonny prettig, rustig, aanwezig, vriendelijk, helder en bekwaam." (Ingrid)

"Zeer invoelend en zoekend naar de juiste woorden. Met aandacht." (A.N.)

"Goede ervaren coach, met aandacht voor elke deelnemer." (R.A)

  “Ik heb nog steeds een dankbaar gevoel voor de lessen die Vonny
me met hart en ziel gegeven heeft.”
(Henk H.)

 

 

 

 Voor expertise en gespecialiseerde psychotherapie verwijs ik graag naar Stichting Centrum 45 in Oegstgeest. www.centrum45.nl  >>

 

 


 

Vonny Nuijten